Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

17. 3. 2014

 

Rodrigo Ledesma - 37letý rančer. Stěhuje se i s rodinou na haciendu Lila Rosa. Má vztah s Rebeccou, později se však osudově zamiluje do její dcery Corraimy. Rodrigo čelí intrikám Rebeccy (ukradne mu vzácného koně, vymyslí si těhotenství), která je jím posedlá. Rodrigo má dceru Evu a bratra Davideho. Je postřelen Rebeccou. Nakonec se ožení s Corraimou a mají tři děti - dceru Gemu a syny Reného a Noého.

Rebecca Bolanos - 42letá rančerka. Zamiluje se do Rodriga a je jím posedlá. Je matkou Corraimy, Jaimeho ( zaměnila ho svojí sestře za mrtvého syna) i Josueho, Corraimu nenávidí proto, že je dcerou muže, kterého jediného doopravdy milovala. Skrývá velké tajemství - má ještě jednu dceru, ale hned po porodu ji dala pryč, protože nikdo o jejím těhotenství nevěděl. Vyjde najevo, že i ona sama je nalezenec - matka ji našla na lavičce v parku a vzali si ji za svou, její biologická matka ji vyhledá, ale Rebecca jí opovrhuje a pokouší se jí zabít. Snaží se rozdělit Corraimu a Rodriga, dceru vězní v džungli a mlátí ji. Zabije Monteho. Ukradne vzácného koně, svede to na Corraimu. Vymyslí si těhotenství. Podobá Corraimu, poté postřelí Rodriga i Jaimeho. Je zatčena, ale při přestřelce je těžce zraněna. Po pár hodinách umírá, nalézá odpuštění u všech, kterým ublížila ( především u své dcery Corraimy). 

Corraima Bolanos - 24 let. Je dcerou Rebeccy a její dávné lásky Emilía. Má bratry Jaimeho a Josueho. Zamiluje se do Rodriga, ale matka jejich lásce nepřeje. Vězní ji v opuštěné sluji v lese, mlátí ji a dopuje práškama. Matka ji pobodá a vezme si ji jako rukojmí. Corraima své matce odpustí. Nakonec se jí plní sen - bere si Rodriga a mají spolu dceru Gemu a syny Reného a Noého. Corrima se stává předačkou na haciendě Destino. 

Davide Ledesma - 33 let. Pracuje jako manažer haciendy a stará se o chov koní. Je mladším bratrem Rodriga. Je rozvedený, ale svou exmanželku pořád miluje.Nesmířil se smrtí jejich malého synka, trápí ho výčitky svědomí.Hodně na ni žárlí a spolyká kvůli ní prášky. Bojuje o život. Nakonec se k němu jeho exmanželka Analía vrátí, znovu se vezmou a mají dceru Zoe.

Eva Ledesma - 22 let. Je dcerou Rodriga. Má velmi ráda Corraimu a ihned se s ní spřátelí. Zamiluje se do Jaimeho se kterým chodí. Nenávidí Rebeccu a dělá ji naschvály. Odhalí pravdu o krádeži otcova vzácného koně. Zasnoubí se s Jaimem a mají dceru Rosu.

Jaime Bolanos - 22 let. Syn Rebeccy a bratr Corraimy a Josueho. Je to velký rebel, pořád se hádá s matkou a často utíká z domova. Občas si zakouří i marihuanu, má halucinace a trpí maniodepresivitou. Zhroutí se mu svět, když se dozví, kdo jsou jeho skuteční rodiče ( je synem Emília a Rebečiny nevlastní sestry Adriany a tudíž je pokrevním bratrem Corraimy). Podporuje vztah Corraimy a staví se proti matce, ta ho postřelí. Jeho přítelkyní je Eva, velmi ji miluje. zasnoubí se mají dceru Rosu.

Soccorro Bolanos de Rivera - 42letá rančerka. Je to sestra Rebeccy. Nikdy s ní nevycházela a neustále se hádají. Je vdaná za Monteho a má adoptovaného syna Josueho, když se dozví pravdu o jeho matce, tak se z toho zhroutí, velkou oporou je jí sestra Adriana, která přijíždí na haciendu. Smrt manžela s ní velmi zamává, nedokáže se s ní smířit a hledá útěchu v alkoholu, začne nenávidět Rebeccu a dělá vše proto, aby ji zničila život, tak jako ona jí. Do života ji vstoupí láska, ale ona se jí brání. Nakonec se zamiluje do správce stájí mladého a nezkrotného Marcose. 

 

Monte Rivera - 45letý právník. Je manželem Soccorro a otcem Josueho. Oba velmi miluje, ale skrývá velké tajemství - byl kdysi milencem Rebeccy. Ta ho vydírá aby ji pomáhal v jejích špinavostech, jemu se to příčí, ale bojí se aby se jeho tajemství nedozvěděla rodina. Unese Corraimu a uvězní ji ve sluji. Nesouhlasí s tím co ji Rebecca provádí a chce ji zachránit, nakonec je zastřelen Rebeccou.

Výsledek obrázku pro Tomas de las Heras

Josue Bolanos de Rivera - 21letý student. Je synem Monteho a Soccorro, jeho skutečnou matkou je však Rebecca. Má velmi rád Jaimeho se kterým často utíká z domova. S Corraimou taky vychází skvěle. Když se dozví, kdo je jeho pravá matka tak ho to zdrtí. Ještě víc ho však zasáhne smrt jeho otce. Po smrti Rebeccy vede se svojí matkou Soccorro haciendu Destino.Jeho osudovou láskou je Vanessa.

Analía Camejo de Ledesma - 38letá modelka. Je bývalou manželkou Davideho, opustila ho poté, co zemřelo jejich dítě ( srazilo ho auto). Má milence a žije s ním. Netuší však co je její milenec zač. Na Lila Rosu se vrací, když se její exmanžel předávkuje. Uvědomí si svoje city k němu a chce být s ním. Rozejde se svým milencem, když odhalí jeho pravou tvář. Vezme si Davideho a narodí se jim dcera Zoe. 

doňa Bianca Garza de Ledesma - 55letá rančerka. Je majitelkou haciendy Lila Rosa. Je matkou Rodriga a Davideho, své sny nadevše miluje, stejně jako vnučku Evu. Vlastní i restauraci ve vesnici. Je hodná a přátelská. Po smrti manžela se už nikdy nevdala. Je překvapená když se v jejím životě objeví láska - jejím přítelem a později snoubencem je Emílio.

Eric Aguirre - 40 letý právník. Je milencem a později přítelem Analíe. Má dceru Vanessu Analíu miluje k zbláznění a hodně na ni žárlí. Neustále ji kontroluje a občas ji zmlátí. Podvádí ji s její kamarádkou. Zaplete se do úplatkářské aféry a obchodu s drogami. Analía ho opouští a z něj se stává stalker, který ji neustále pronásleduje. Když zjistí, že boj o Analíu je marný, tak odjíždí do Ameriky.

Vanessa Aguirre - 20letá studentka. Je dcerou Erica. Je rozmazlená a povrchní, prožije krátký románek s Jaimem. Snaží se rozdělit svého otce a Analíu. Když však odhalí pravdu o otci, postaví se na stranu Analíe. Odchází od otce a nový domov nachází na haciendě Destino, kde ji najde Josue jak spí ve stájích. Tam se osudově zamiluje do Josueho, kterému pomáhá s jeho depresemi.

  Výsledek obrázku pro Roxana Peña

April Torres de Aguirre - 40 letá modelka. Je bývalou manželkou Erica a matkou Vanessy. Rodinu však obětovala kariéře a opustila je, když dceři byli tři roky. Po letech se vrací zpátky, aby získala svou rodinu zpátky. Je zklamaná z toho, že si Eric našel jinou ženu. Zpočátku se proti Analíe snažila intrikovat, ale když zjistila, co je Eric zač, tak se stala její kamarádkou a pomáhala ji ho zničit. Dlouho si hledala cestu ke své dceři - ta jí nedokázala odpustit, že ji opustila. Nakonec se však dočká odpuštění od své dcery. Rozhodne se zůstat a osudově se zamiluje do Daria, Analíina bratra, kterému porodí dceru Lauru.

 

Dario Camejo - 32letý právník. Je mladším bratrem Analíe. Svojí sestru má velmi rád, ale nesouhlasí s jejím vztahem s Erickem. Pomáhá Davidemu, aby ji získal zpátky. Je rozvedený a má dvě děti, které má ve své péči. Život mu komplikuje jeho bývalá manželka feťačka, která se ho nechce vzdát. Dario se však postupem sbližuje s April, kterou zastupuje jako právník mu rozvodu. Nakonec se do ní zamiluje a mají spolu dceru Lauru.

Nina Bones de Camejo - 31 let. Bývalá manželka Daria a matka jeho dvou dětí - Simona a Sary. Po porodu dcery propadla depresím, které začla utápět v alkoholu a drogách. Žije na ulici a živí se jako prostitutka, je závislá na drogách. Neustále komplikuje Dariovi život, má dluhy, které on musí splácet. Jednou ohrozí na životě své děti, které ji náhodou potkají na ulici. Nesnese, že je Dario šťastný s jinou ženou a snaží se jí co nejvíc ublížit. Zjistí se, že má Aids a po pár měsících umírá. Ještě předtím se však stihne smířit s dětmi i Dariem.

Výsledek obrázku pro Ramiro Huerta

Emílio Huerta - otec Corraimy. Byl první láskou Rebeccy, opustila ho před svatbou, po pár letech zjistil, že má dceru - neustále ji hledal, ale Rebecca mu ztrpčovala život.  Je také otcem Jaimeho o čemž neměl ani tušení. Učí ve stejné škole, kde studuje Corraima. Řekne ji pravdu o tom, že je její otec a ona ho přijímá. Nakonec i on najde lásku, zamiluje se do Biancy.

Výsledek obrázku pro Fabiana Perzabal

Adriana Bolanos de Noriega - je nevlastní sestrou Rebeccy a Soccorro. V mládí prožila románek s Emíliem a z něj se narodil syn. V nemocnici zaměnili jejího syna Jaimeho za mrtvého syna Rebeccy. Zhroutila se a pár let strávila v psychiatrické léčebně. Poté se vdala a má syna Romána. Na návštěvě u sestry Rebeccy zjišťuje, že je to její dávno ztracený syn a rozhodne se o něj bojovat. Jaime ji nejdříve odmítá, když se ale stane náhodnou obětí nehody, kterou způsobí Rebecca tak ji Jaime odpouští a přijímá ji jako matku. 

Výsledek obrázku pro Pee Wee

Román Noriega - syn Adriany a bratr Jaimeho. Je citově nevyzrálý, se svojí matkou se neustále hádá. Zná pravdu o svém bratrovi a pokouší se ho najít. Když má jeho matka nehodu, je to on kdo Jaimemu vyjeví celou pravdu. Zprvu jsou si vzdálení, ale když jejich matka bojuje o život, tak se spolu smiřují. Román je svému bratrovi oporou v těžkých chvílích života. Zlepší se jeho vztah k matce, nachází svoje životní poslání - pracuje jako terapeut v drogovém centru.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář