Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

16. 3. 2014

 Děj se odehrává v Mexiku. Hlavní postavou je Rodrigo Ledesma, který se i s rodinou přestěhoval na haciendu Lila Rosa.Rodrigo má dospívající dceru Evu, společně s ním se na haciendu přistěhovala jeho matka Bianca a bratr Davide.

Eva se rozhodne uspořádat večírek na uvítanou. Na večírek přijde Rebecca Bolanos, majitelka sousední haciendy Destino. Spolu s ní přijdou i její dvě děti - dcera Corraima a syn Jaime. Rodrigo je Rebeccou okouzlen, obdivuje její krásu a celý večer s ní flirtuje. Eva je otrávená, že si jí nikdo nevšímá. Odejde do zahrady a sedne si k bazénu. Po chvíli si k ní přisedne i Jaime, uvidí, že je Eva ubrčená a tak ji obejme. Eva si otře slzy a vtiskne mu pusu na tvář. Poté se oba mlčky vrátí na večírek.

Druhý den jen Rodrigo na projížďku k řece. Sedne si na kámen a přemýšlí. Najednou si všimne, jak se v řece koupe Corraima, Rodrigo je jí fascinovaný, nikdy neviděl krásnější dívku než jí. Corraima si ho však všimla, že ji se zájmem pozoruje, rychle vyběhla z vody, oblékla se a utekla. Rodrigo nasedl na koně a odjel domů. Ten večer byl na romantické večeři s Rebeccou, před očima měl však obraz Corraimina obličeje. Rebecca se ho snažila svést, ale Rodrigo se vymluvil na únavu a šel domů. V zahradě si však všiml Corraimy, vydal se směrem k ní a políbil ji. Rebecca vše pozorovala z okna a byla vzteky bez sebe, když se Corraima vrátila do domu, tak ji matka dala facku. 

Druhý den se jde Rodrigo projít se svojí dcerou Evou. Potkají se s Corraimou a Jaimem. Rodrigo nabídne doprovod Corraimě. Oba dojdou k opuštěné sluji, kde se pomilují. Eva a Jaime si povídají. Pak se vydají hledat Rodriga a Corraimu, přistihnou je jak se spolu milují, Jaime i Eva jsou spokojení a odcházejí.

Na Rodriga mezitím čeká Rebecca, měl s ní domluvený piknik v přírodě. Když se vrátí Jaime, který sebou přivedl Evu, tak řeknou co viděli. Rebecca je vzteky bez sebe. Vydá se hledat Corraimu se Rodrigem, ale nikde je nenajde. Jede tedy na haciendu Lila Rosa. Tam se setká s Davidem, mladším bratrem Rodriga. Davide ji však řekne, že neví kde jeho bratr je a z haciendy ji vyhodí. Mezitím si své první milovaní užívají Jaime s Evou. Rebecca je naštvaná a jde poprosit o pomoc svého švagra Monteho, aby ji pomohl najít Corraimu. Monte odmítá, Rebecca ho však vydírá tím, že řekne její sestře Soccorro a jeho synovi Josuemu pravdu o tom, kdo je jeho matka. Monte se zalekne a přístoupí na špinavou hru Rebeccy. Ta ho navede, aby z Lila Rosy ukradl velmi vzácného koně a svedl to na Corraimu. Monte se v noci potají vkrade do stájí na Lila Rose a odvede jejich nejvzácnějšího koně. 

Rodrigo si užívá svoji zamilovanost do Corraimy. Správce stájí mu však oznámí, že někdo ukradl jejich nejvzácnějšího hřebce. Rodrigo se vydá do stájí pátrat po tom, kdo to byl a objeví červený šátek, který patří Corraimě. Je naštvaný a hned jede na haciendu Destino. Corraima ho vítá polibkem, on ji však od sebe odstrčí. Velmi na ni křicí. Po chvíli vyjde Rebecca aby ho utěšila. Corraima je smutná a uteče pryč. Rebecca Rodriga opije a pak ho svede. Když se ráno Rodrigo probudí je zděšený tím, co se stalo a rychle odejde. Na chodbě se však potká s Evou, která se potají schází s Jaimem. Oba se obejmou a jdou domů. 

Rodrigův bratr Davide je nešťastný, chybí mu jeho exmanželka Analía. Rozhodne se ji zavolat, Analía je však na jedné módní přehlídce a telefon mu nebere. Je mu jasné, že si jeho exmanželka našla jiného a tak spolyká prášky na spaní. Hned upadne do bezvědomí. Naštěstí mu do pokoje nese jídlo jeho matka Bianca. Okamžitě zavolá sanitku, která ho odváží do nemocnice. 

Corraima se toulá po lese, tam ji však napadne strýc Monte. Uspí ji a odnese ji do opuštěné sluje, kde na ni čeká Rebecca. Ta ji nadopuje práškami a nechá ji tam Montemu. Poté odchází za Rodrigem. Ten se opíjí, Rebecca mu oznámí, že je těhotná. Rodrigo se s ní zase pomiluje. Druhý den při slavnostním obědě oznamuje svatbu s Rebeccou, nikdo z toho není nadšený, nejméně Eva, která utíká z domu. Rebecca je šťastná, jde za Corraimou do sluje, aby ji oznámila, že čeká s Rodrigem dítě a že si jí vezme. Corraima je nešťastná,prosí matku aby ji pustila, ona ji však neposlechne a zmlátí ji. 

Rebecca se druhý den domluví s Montem, že Corraimu zabijí. Monte se toho však zhrozí, s vraždou nechce mít nic společného. Rebecca jde ze Soccorro a Josuou a řekne jim pravdu o tom, kdo je Josueho matka. Soccorro tomu odmítá věřit, stejně jako Josue. Rebecca však předá důkazy, které to dokazují. Soccorro i Josue se z toho zhroutí, oba nemůžou pochopit, proč jim Rebecca a Monte tolik ublížili. 

David se probral z komatu. U jeho lůžka byla Analía, která když se dozvěděla, co se stalo hned přiletěla za ním. Řekla mu, že rozvod s ním byl omyl a že ho pořád miluje. Oba se políbí. Corraima využije toho, že ve sluji nikdo není a uteče. Běží na Lila Rosu, kde ji celou zbědovanou a hladovou objeví Eva. Hned ji odvede za Rodrigem. Ten zprvu nechce o Corraimě ani slyšet, ale když uvidí v jakém je stavu, tak se o ní postará. 

Rebecca běsní, když zjistí, že Corraima utekla. Vyláká Monteho na projížďku na koni do lesa a tam ho zastřelí. Nechá u něj dopis na rozloučenou, aby to vypadalo jako sebevražda. Josue se jde s matkou projít do lesa a najdou tam Monteho tělo. Soccorro omdlí. Josue si všimne dopisu na rozloučenou, dojde mu že to však není otcovo písmu. Zavolá tedy policii. Ta sebere všechny otisky. Josue a Soccorro se rozloučí s Montem a odcházejí domů. 

Corraima mezitím bydlí u Rodriga. Vysvětlila mu, jak to bylo s tou krádeží koně. Na haciendu přijede i Rebecca. Jde s Rodrigem domluvit podrobnosti svatby, všimne si však, že na zem spadla naušnice její dcery Corraimy. Rozzuří se vtrhne do pokoje, kde přistihne Rodriga a Corraimu. Rodrigo ihned vyskočí a řekne Rebecce, že si ji nevezme, protože miluje Corraimu. Rebecca však vytáhne z kabelky nůž a Corraimu pobodá. Poté odchází. 

Policie mezitím zjistila, že Monteho zastřelila Rebecca. Ta si balí své věci a s kufrem plným peněz se chystá odjet za hranice. Na haciendu však vtrhne policie a Rebeccu zatknou za Monteho vraždu. Soccorro i Josue mají úsměv na rtech, když odvádějí Monteho vraha. Corraimu ošetřil Rodrigův lékař, zranění naštěstí byla jen povrchová a nevyžadaují hospitalizaci. Rodrigo, Corraima a Eva jedou na policii. Tam se setkají se Soccorro a Josuem. Rebeccu obviní také z týrání, krádeže a ublížení na zdraví. Nehodlá se však zdát. Vysmekne se policistovi, který ji odvádí z výslechu a sebere mu pistoli. Přiskočí ke Corraimě a vezme ji jako rukojmí, pustí ji pouze pod podmínkou, že ji umožní odjet ze země. Rebecca začne po všech střílet, jedna kulka zasáhne Rodriga do stehna, druhá Jaimeho do ramene a jen těsně kulka mine Josueho. 

Rebecca si prostřílí cestu ven, Corraima ji přesvědčuje, aby ji pustila, ale Rebecca se ji vysměje. Poručík za ní běží a vystřelí. Rebecca se skácí k zemi, je těžce zraněná. Sanitka ji ihned odváží do nemocnice, kam převezli i Rodriga a Jaimeho. Soccorro řekne Corraimě i Jaimemu, pravdu o tom, že Josue je jejich bratr. Oba jsou z toho nadšeni. Rebecca má těžké poranění hlavy, k jejímu lůžku přijde Corraima a Rodrigo a oba ji odpustí, co jim provedla. Rebecca stiskne své dceři ruku a umírá. 

Koná se velká svatba. Rodrigo a Corraima se konečně mohou vzít, svůj manželský slib obnovili i Davide a Analía. Eva a Jaime se zasnoubí. 

Uplyne pět let. Rodrigo a Corraima spolu mají tři děti - dceru Gemu a syny Reného a Noého. Davide a Analía se po smrti jejich prvního dítěte konečně dočkali - mají krásnou dcerku Zoe. Jaime a Eva mají dceru Rosu. Soccorro se svým synem Josuem vede haciendu Destino, ke konečně zavládl klid a mír. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář