Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy ke ŠL

4. 2. 2013

Výsledek obrázku pro Carlos Arturo Buelvas

Sebastian Molina - Osmnáctiletý Sebastian na školu nastupuje, proto aby vypátral dceru vraha svého otce a pomstil se. Sebastian se však do Cataliny zamiluje, jejich láska je trnitá a musí překonat různé překážky - Catalina otce, spolužačku Melissu, společenský rozdíl. Musí řešit i problémy se svojí matkou, která je závislá na alkoholu. Jeho nejlepšími přáteli jsou Rick a Rolando, stane se členem fotbalového týmu. Nakonec s Catalinou mají krásný vztah a chodí spolu. Po vystudování školy odjíždí i s Catalinou do Ameriky,, aby zde oba začli nový život a zapoměli na vše zlé.

Catalina Salvador - Rozmazlená dcera herečky a podnikatele. Je zvyklá na přepych a luxus. Ve škole je její nejlepší kamarádkou Maite. Zamiluje se do Sebastiana, ale jejich láska překonává spoustu překážek - jejího otce, spolužačku Melissu, společenský rozdíl. Na škole je velmi oblíbená, třikrát byla zvolena Miss školy a královnou plesu. Nakonec se změní její chování a se Sebastianem si po zatčení svého otce užívají svou lásku. Po vystudování odlétá se Sebastianem do Ameriky, aby zapoměla na svoji minulost.

 

Rick Montalbo - Syn vlivného politika a úspěšné lékařky. Má bratra Rolanda. Ve škole je velice oblíbený, hraje fotbal a závodně plave. Zamiluje se do krásné Rebeccy, která skrývá tajemství. Zachrání Rebecce život a začnou spolu chodit. Odhalí ředitele, že Rebeccu sexuálně zneužíval. Díky němu a profesorce přírodopisu ho pošlou do vězení. S Rebeccou si po jeho zatčení užívají lásku, po půlroce se s Rebeccou ožení a vyrazí spolu na cestu kolem světa.

Rolando Montalbo - Syn vlivného politika a úspěšné lékařky. Rickův o rok mladší bratr, který také hraje fotbal a závodně plave. Je ve škole velmi oblíben. Chodí s bohatou Melissou, kterou miluje. Postupem času jejich vztah upadá, protože Rolandovi vstoupí do života Estrella. Rolando se do Estrelly bláznivě zamiluje, zároveň však nechce ublížit Melisse. Po jedné ostré hádce se s ní definitivně rozchází a dává se dohromady se svojí láskou Estrellou, mají svatbu ve stejný den jako Rick a Rebecca.

 

Rebecca Serrano - Nevlastní dcera ředitele školy. Od smrti její matky ji sexuálně zneužívá. Působí jako rebelka, ale její duše je velmi křehká a citlivá. Myslí si o sobě, že není hezká. Do života ji však vstoupí Rick a ona se z ošklivého kačátka mění na krásnou labuť. Rick ji zachrání život, tím, že pošle jejího nevlastního otce do vězení. Do Ricka se postupně zamiluje a chodí s ním. Nakonec se za Ricka provdá a odjíždí s ním na cestu kolem světa.

Melissa Montenegro - Dcera politika. Je rozmazlená, nafoukaná a povrchní. Chodí s Rolandem, kterého však nemiluje. Podvádí ho s jeho kamarádem Paulem. Nenávidí své chudší spolužáky a nad všechny se povyšuje. Ve škole ji nikdo nemá rád. Zamiluje se do Sebastiana, ten ji však odmítá. Vyspí se s ním, ale to je tak vše k čemu mezi nimi dojde. Po rozchodu s Rolandem si nakonec uvědomí, že ho vlastně vždycky milovala a tak se snaží změnit k lepšímu. Nakonec odjíždí se svojí matkou do Paříže, aby našla sama sebe.

 

Lucio Barragán

Paulo Morelli - Student šestého ročníku. Velký sukničkář. Nejprve chodí s Estrellou, kterou však jen využívá a podvádí jí s Melissou. Jeho přátelství s Rolandem je v troskách, ale poté co  mu při jednom zápase zachrání Rolandovi život, jejich přátelství se obnoví. I on pozná pravou lásku, zamiluje se do Maite, nejlepší přítelkyně Cataliny.

Betina Montenegro

Maite OrtegaNejlepší přítelkyně Cataliny. Ona jediná ví, co Catalina prožívá a jaké má trápení. Je velmi chytrá a bystrá dívka, která všem rozdává moudré rady a pomáhá jim s úkoly. Sní o velké lásce, kluci se jí až na pár výjimek posmívají kvůli brýlým – jejím ochráncem je Paulo, kterému připomíná jeho sestru. Paulo ji jednou ochrání před zostuzením. Oba se do sebe zamilují a nastupují na vysokou.

Výsledek obrázku pro Laura Londoño

Estrella Espozito -  studentka 6. ročníku. Sní o kariéře novinářky a je šéfredaktorkou školního deníku. Je na škole díky prospěchovému stipendiu. Vychovala ji babička. Zamiluje se do Rolanda, ale ví, že jejich vztah není možný, protože on je s Melissou. Nakonec se však svého štěstí s Rolandem dočká. Za Rolanda se provdá.

José Ignacio Márquez

Claudio Salvador - Otec Cataliny a manžel Maury. Svoji dceru zbožňuje, ale je proti vztahu se Sebastianem. Svoji ženu miluje, ale podvádí jí se svojí sekretářkou. Před lety zabil Sebastianova otce, který byl její obchodní partner. Díky Sebastianovi a Catalině je odhalen a uvězněn na 15 let do vězení. Po jeho odsouzení se s ním Maura rozvede, jeho sekretářce se narodí syn Claudio pojmenovaný po otci.

  Výsledek obrázku pro Cecilia Pineiro

Maura Salvador - Matka Cataliny a manželka Claudia, úspěšná herečka a modelka. Je povrchní, miluje peníze a luxus. Nikdy se nestarala o svoji dceru, protože si kvůli ní musela přerušit kariéru. S manželem je jen pro peníze. Má milostný vztah se svým řidičem. Po vážné autonehodě při které málem přijde o život a kvůli které stráví půl roku v komatu, si uvědomí, že ji záleží na její dceři a tak se s ní nakonec usmíří a věnuje se jí.

 

 Výsledek obrázku pro Patricia Castañeda

Victoria Molina - Matka Sebastiana. Po smrti svého milovaného manžela přišla o své nenarozené dítě a propadla alkoholu.Nestará se o domácnost, musí se o ní starat Sebastian. Dvakrát byla v léčebně, ale pokaždé se závislosti zbavila jen na pár týdnů. Svého syna nadevšechno miluje, proto definitivně přestane s pitím. Do jejího života ji vstoupí láska - zamiluje se do mladého učitele tělocviku se kterým má dceru Claudii.

Armando Jaramillo

Damian Sambrano - Ředitel školy. Své žáky i spolupracovníky šikanuje. Udržuje milostný vztah s Melissou, která je jeho oblíbenkyně. Sexuálně zneužívá svoji nevlastní dceru Rebeccu. Poté co sexuálně zaútočí na učitelku přírodopisu, tak je díky Rickovi zatčen a odsouzen na 20 let vězení.

Pedro Recalde

Luke Leezak - Učitel tělocviku. Je velmi hodný a jeho výukové metody jsou netradiční. Je velice ztřeštěný a je zpěvákem školní kapely. Jeho žáci mu tykají a berou ho jako kamaráda. Stane se velkým přítelem Sebastiana, kterému pomáhá s jeho matkou. Do Victorie se zamiluje a mají dceru Claudii.

  

Federico Montalbo - Bohatý a úspěšný politik. Má za ženu Clarice, úspěšnou lékařku a dva syny Ricka a Rolanda, které nadevšechno miluje. Navíc se stará o svoji duševně nemocnou sestru Floru. Je čestný, spravedlivý, přátelský. Své syny ve všem podporuje, Rickovi pomůže odhalit Damiana. Se svojí ženou odjede na cestu do zahraničí, aby oslavili svoji nehynoucí a velkou lásku.

Clarice Montalbo - Úspěšná lékařka. Manželka Federica a matka Ricka a Rolanda. Svého muže a syny velice miluje. Trápí ji smutek z potratu své dcery a často své problémy řeší tím, že polyká prášky na nervy. Svoje syny ve všem podporuje. S manželem odjíždí na cesty do zahraničí, aby oslavili svoji velkou a nehynoucí lásku, zjistí, že je zase těhotná.

Camilla Mercouri - Učitelka přírodopisu. Je velmi hodná, inteligentní a přátelská ke studentům. Málem je znásilněna ředitelem školy. Je provdaná za politika Bruna, kterého moc miluje, ale velmi ji trápí jeho výbušná a žárlivá povaha. Odchází od něj, prožije románek s Lukem. S manželem má dceru Elenu, uvědomí si, že svého manžela miluje a dá mu druhou šanci.

Bruno Mercouri - Manžel Camilly, který ji velmi miluje a zbožňuje. Má bohužel ale jednu chybu, na svoji manželku velmi žárlí a podezírá ji z románků se studenty. Díky tomu se jejich manželství málem rozpadne – Camilla od něj odejde, ale nakonec se změní a získává Camillu i dcerku Elenu zpátky.

Carina Rosendosekretářka Claudia. Je jeho milenkou, velmi ho miluje a trpí, tím, že Claudio ji má jen na sex. Když pochopí co je Claudio zač, tak se postaví proti němu a sežene důkazy, aby pomohla Catalině a Sebastianovi. Stane se dobrou přítelkyní Maury, které je velkou oporou při zotavování z autonehody. Po zatčení Claudia, porodí syna Claudia. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář