Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

23. 5. 2013

Děj této telenovely se odehrává v současné době v Buenos Aires. Hlavní hrdinkou je Piedad SanMartín, jejíž rodina vlastní nejluxusnější restauraci ve městě - má název Villa Bosca. Její největší konkurencí je restaurace Salida del sol, kterou vlastní rodina Lizarrága.

Piedad se při běhání seznámí s Marcelem Lizarrága. Oba si hned padnou do noty a jdou spolu na kafe. Marcelo má však snoubenku Reinu, ta je psychicky nemocná, ale svoji nemoc před ostatními tají. 

Marcelova matka Bromelia se snaží zničit restauraci Villa Bosca, spojence má v Camachovi, bývalém zaměstnanci Villa Bosca. Jednoho večera ho pověří, aby restauraci vypálil. Camacho tedy počká až restaurace zavře a poté tam nahází zápalné lahve. Restaurace celá shoří. Francisco je z toho celý zoufalý, je otřesený, tím kdo mohl tak ohavný čin způsobit. 

Marcelo se potají schází s Piedad. Reina má podezření, že ji podvádí a proto ho jedné noci sleduje. Uvidí, že se miluje s Piedad, Reina si vše nafotí a poté odchází. Marcelo se vrací domů a vymluví se, že byl v práci. Reina mu však ukáže fotky a oba se ošklivě pohádají. 

Další příběh se odehrává mezi Romanem a Isadorou, mají šťastné manželství, ale chybí jim dítě, které Isadora nemůže mít. Oba to velmi trápí, především Isadoru. Romano a Isadora se jdou projít a na lavičce u jejich domu najdou položeného novorozence. Isadora ho vezme do náruče a dítě se utiší a chce si ho vzít domů. Romano ji však odrazuje, ví, že z toho budou problémy, přesto nakonec souhlasí.

Marcelo Reině oznámí, že ji nemiluje, že jeho láskou je Piedad. Reina se mu však vysměje a vyhrožuje mu, že ukáže fotky jeho matce. Tomu je to však jedno a se sbalenými kufry odchází do bytu, který si pronal společně s Piedad.

Reina se rozzuří a jde ukázat fotky Bromelii. Ta se naštve a spojí se s Reinou, aby zničili rodinu SanMartín. Bromelia nařídí Camachovi, aby ve Villa Bosca otrávil maso, které se tam bude ten večer podávat. Camacho se potají vkrade do restaurace a otráví maso. Zrovna jsou tam na večeři Francisco s přítelkyní Marielou, ta sní otrávené maso. Po chvíli se ji udělá špatně a omdlí. Francisco ji odváží do nemocnice. Doktoři mu po hodinách čekání oznámí, že Mariela byla otrávena a že je na tom velmi špatně. Francisco je z toho špatný, do nemocnice za ním příjíždějí Romano a Isadora, aby ho podpořili.

Marcelo má mladší sestru Ornellu, která se trápí láskou. Je zamilovaná do svého vysoškolského profesora Vicenteho, ale ví, že je jejich láska nemožná. Vicentemu to však nebrání, aby Ornellu navštěvoval a posílal ji denně květiny. Ornella si užívá svoji zakázanou lásku.

Francisco mezitím zjistí, že to byla Bromelia, kdo nařídil, aby otrávili maso v jeho restauraci. Jede za ní. Bromelia je jeho návštěvou šokována, Francisco ji řekne, aby nechala jeho rodinu na pokoji, ta se mu však vysměje a jen dodá, že bude trpět, za to, že ji kdysi dal košem. Francisco jen prohlásí, že je šílená a odchází.

Isadora se stará o nalezenou holčičku, které dala jméno Emma. Romano ji radí, ať se na dítě neupíná, že ho budou muset odvézt na sociálku. Oba se ošklivě pohádají. Piedad a Marcelo se zasnoubí. 

Reina jde druhý den na návštěvu k Piedad a vyláká ji na projížďku. Piedad je překvapena jejím milým chováním a tak souhlasí. Reina ji však před domem omráčí ránou do hlavy, sváže ji a ze všech sil ji naloží do kufru auta. Ještě napíše vzkaz Marcelo a poté odjíždí neznámo kam. Když se Marcelo vrátí domů, tak všude hledá Piedad, po chvíli si všimne vzkazu na stole. Zhroutí se do křesla, po chvíli zavolá Franciscovi.

Ornella a Vicente se spolu milují v kabinetu, v tu chvíli tam však přijde ředitel univerzity a oba ihned vyhodí. Ornella je nešťastná, ale Vicente ji ujistí, že ji miluje a že je mu jedn, že ho vyhodili. Oba jdou na pouť a tam je uvidí Eva, Vicenteho dcera, která je tam se svoji třídou. Hned se k Vicentemu rozběhne a dá mu pusu. Vicente se Ornelle přizná, že má dceru, ta však mlčky odejde. 

Reina mezitím trápí Piedad., řeže ji nožem do rukou a nohou a velmi si to užívá. Na místo však dorazí Marcelo. Když ho Reina spatří, tak se k němu rozběhne a chce ho políbit, Marcelo ji však odstrčí a jde rozvázat Piedad. Oba se dají na útěk, Reina je však po chvíli dohoní, zase omráčí Piedad. Jako rukojmího si vezme Marcela, ten díky tomu, že na něj Reina míří pistolí nastoupí do auta. Reina se s autem rozjede přímo proti stromu, do cesty ji však vstoupí Piedad, která se probrala z krátkého bezvědomí.Reina se řítí přímo na ní, Marcelo ji však na poslední chvíli strhne volant a vyskočí z auta. 

Běží k Piedad a políbí ji. Reina se však nehodlá vzdát a proto vyndá z kufru auta benzím a polije to kolem nich benzínem, Marcelo a Piedad se drží za ruce a políbí se. Reina se je chystá zapálit, na poslední chvíli ji však zabrání Francisco, který svoji dceru vypátral pomocí GPRS navigace. S Reinou se pere a vezme ji zapalovač.Ta ví, že už není úniku a proto se zastřelí.

Bromelia mezitím navštíví Marielu v nemocnici. Když nikdo není u ní v pokoji, tak tam vejde v přestrojení za sestřičku a chce ji píchnout látku, po které by zemřela, naštěstí se do pokoje vrátí lékař a chytí Bromelii. Zpacifikuje je, přiváže ji k topení a počká než si pro ní přijede policie.

Isadoru a Romana navštíví paní Vergara, která pracuje na sociálce. Přišla si odvézt Emmu. Isadora se však zamkla s Emmou v pracovně a nechce ji vydat. Romano ji přesvědčuje, aby ji odevzdala, ale ona odmítá. Romano vyrazí dveře a uvidí Isadoru s podřezanými žílami a vedle ní plačíčí Emmu.Okamžitě zavolá sanitku, která Isadoru ve vážném stavu odváží do nemocnice.

Piedad a Marcelo jsou rádi, že mají konečně pokoj a odjíždějí na dovolenou. Francisco jede za Marielou, která se konečně probrala z komatu. Oba se políbí a Francisco ji požádá o ruku, Mariela nadšeně souhlasí. 

Ornella je zklamaná tím, že ji Vicente neřekl o dceři a nechce o něm ani slyšet, nebere mu telefony. Vicente je z toho smutný. Rozhodne se tedy, že s Evou odjede. Zavolá Ornelle, aby se s ní rozloučil, ta mu zvedne telefon a prosí ho, aby neodjížděl, protože ho moc miluje. Vicente ji řekne, že ji taky miluje a odjíždí na letiště. Vicente a Eva čekají na letadlo, Eva však uvidí Ornellu a rozběhne se k ní. Ona ji vezme do náručí a dá ji pusu,Vicente běží k nim a obě obejme. 

Isadora díky včasné pomoci přežije, Romano bdí u jejího lůžka. Do pokoje přijde Maria, pravá matka Emmy. Isadoře přinesla květiny. Sedne si ke stolu a rozbrečí se. Maria jim řekne, aby její dceru adoptovali, že ona ji nemá jak uživit. Isadora a Romano se políbí a slíbí Marii, že se o její dceru postarají a ona, že ji bude moc navštěvovat.

Po půl roce se koná dvojitá svatba - Piedad si bere Marcela a Francisco Marielu. Po roce mají Piedad a Marcelo dvojčata - Lucu a Teda. Mariela a Francisco si adoptují syna Franca. Obě restaurace se spojí dohromady a všichni žijí v lásce.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář